Meet the team

De lingeriestylistes van Belle.

Wat vinden ze zo bijzonder aan hun werk? De dames van Belle vertellen…

Elianne

In 2017 ben ik begonnen als "fashionista" bij de Hunkemöller in Steenwijk. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest heb bij de Hunkemöller kwam ik de vacature tegen van Belle Lingerie en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik werk hier nu vanaf mei en heb heel erg naar mijn zin met mijn lieve collega's. Iedereen bij ons heeft andere kwaliteiten waardoor ik veel van ze kan leren. Naast mijn werk bij Belle ben ik een fulltime student aan het Windesheim. Ik studeer met veel plezier Human Resource Management. Ik vind de afwisseling op dit moment heel erg leuk en heb het erg naar mijn zin.

Simone

Ik ben sinds 1992 werkzaam in de lingerie en ben in 2012 begonnen bij Belle Lingerie. Wij hebben een fantastisch team en een prachtige winkel waar wij de mooiste merken verkopen. Na al die jaren in de lingerie kan ik nog steeds zeggen dat mijn werk mijn passie is. Ik hou ontzettend van het persoonlijke contact met de klant. Het is nog steeds een feit dat 80% van de vrouwen een verkeerde maat bh draagt. Ik vind dat ook niets mooier om een vrouw de juiste maat en model bh aan te meten. De juiste bh verandert je hele figuur en het is altijd leuk om dat te laten zien. Ik hoop nog heel veel jaren lingeriespecialist te zijn en samen met mijn collega's ervoor te zorgen dat het kopen van een bh een feestje wordt bij Belle.

Hilda

Ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Belle. Het is erg bevredigend om vrouwen en meisjes te helpen met mooie lingerie waarin zij zich zelfverzekerd voelen. En waarin zij ervaren hoe mooi hun bovenkleding staat met goed passend ondergoed.
Jolanda
In 2012 ben ik geheel onwetend de lingerie ingerold. Ik wist van toeten noch blazen. Maar ondertussen ben ik zo blij met deze keuze. Ik was, weet ik nu zoekende naar een job waarin ik zowel mijn sociale als mijn commerciële vaardigheden kan inzetten. In deze baan lukt dit iedere dag. Want wat kan ik blij worden van een dame die blakend van zelfvertrouwen onze winkel uitloopt. Nadat ze met een verkeerde maat is binnengekomen en nauwelijks naar haar eigen zelfbeeld durft te kijken. Het vertrouwen wat je dan krijgt is zo puur. Een waar kippenvelmoment gevoel, waar ik de hele dag op kan teren. Daarnaast vind ik het een feestje om mijn creatieve brein op volle toeren te laten werken. Zodat we ons kunnen blijven onderscheiden van de online winkels. Maar mezelf ook te blijven uitdagen om Belle nog meer op de kaart te zetten.