Terugbel afspraak maken

Maat & Pasvorm

Maat & Pasvorm

Maat & Pasvorm

Maat & Pasvorm

Maat & Pasvorm

Maat en pasvorm
zijn de basis
Naast de juiste maat is de pasvorm van de bh erg belangrijk. Voorgevormd, naadloos, push-up, driedelige cup, met beugel, zonder beugel, balconnet, voor iedere borstvorm is er een pasvorm. Alleen door verschillende modellen uit te proberen, ontdekt u wat de juiste pasvorm voor u is. De juiste beha doet wonderen voor je figuur. Neem de tijd om verschillende setjes te passen. Laat u informeren door onze stylistes en ontdek hoe lingerie uw sterke punten in de verf zet, uw mindere kanten verdoezelt en daarmee uw zelfvertrouwen versterkt.
Antwoord op al u vragen over:
lingerie en badmode
Over lingerie en badmode is er vaak een hoop onduidelijkheid. Dit kan gaan over maten, pasvorm, stoffen, maar het kunnen ook specifieke vragen zijn. Graag horen we waarmee we u kunnen helpen, zodat het kopen van lingerie nog leuker wordt. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

De pasvorm van de Belle's
Wie helpen jou de pasvorm te vinden, waarin jouw figuur het beste tot zijn recht komt?
Voor welke pasvorm kiezen onze lingeriespecialisten. De dames van Belle vertellen…

Elianne

Ik kies voor de niet-voorgevormde bh. Mijn favoriete gedeelte hiervan is de driedelige cup. Deze zit fantastisch bij een wat vollere cup. In het dagelijks leven draag ik vaak strakke shirtjes, hierbij is die driedelige cup een goede uitkomst, doordat het door deze cup mooi smal wordt gehouden. Hierdoor kan het optisch lijken dat je 5kg slanker bent. Ik vind dit model fantastisch, door het kant waar de bh vaak in gemaakt wordt, hierdoor blijft het een hele "sexy" en "vrouwelijke" bh.

Simone

Ik kies voor de push-up bh. Deze bh tilt je borsten iets op en brengt ze wat dichter bij elkaar. Met de push-up bh creëer je dus meer volume en de kussentjes aan de zijkant geven je borsten een prachtig decolleté. Ik draag deze bh graag onder een jurkje of een blouse en voel mij er super vrouwelijk in.

Annemarie
Ik kies voor een plunche! Waarom? Omdat ik vind dat je decolleté hierin het beste uitkomt. Het creëert een push-up effect met een diep decolleté. Je kan dit model eigenlijk overal onder dragen. Zoals bij een truitje met hoge hals kleed het mooi af. Maar bij een blouse, vind ik het, het mooiste. Bij een V-hals oogt het slanker en langer en wie wil dat nou niet? Een mooi decolleté mag je echt wel laten zien, dat heeft in mijn ogen niets met een grote of kleine boezem te maken. Mijn favoriete merken zijn Aubade en Chantelle.

Hilda

ik draag graag het hoge of hartvormige model. een diepe cup die mooi om de borst sluit, lekker stevig zit en waarin ik me zeker voel.

Jolanda
Ik kies voor een balconette bh, omdat ik in mijn kleding vaak kies voor wijde halzen en lagere halslijnen. De balconnete is voor mijn kleding daarom een perfecte match. De schouderbandjes zijn net verder uit elkaar geplaatst, zodat ze meer bij je schoudertoppen liggen. Ik vind dit model super vrouwelijk en het hogere stukje zorgt ervoor dat alles prima op de plek blijft zitten